Εταιρικό Προφίλ

Φιλοσοφία

Στην 4 Engineering Elements φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε στο εγγύς μέλλον μια εταιρεία συνώνυμο της καινοτομίας και του σύγχρονου τρόπου σκέψης. Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τις κλασσικές μεθόδους της μηχανικής και να οδηγηθούμε με φρέσκες ιδέες σε ένα νέο τρόπο αντίληψης τόσο της μελέτης όσο και της κατασκευής. Να ξεπεράσουμε τα στενά όρια των δοκιμασμένων λύσεων και να προσφέρουμε μια σύγχρονη αισθητική σε όλες τις αποφάνσεις της επαγγελματικής μας δραστηριότητας, με τον καλύτερο τρόπο και στην απαιτούμενη ποιότητα.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου έχουμε επιτύχει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της προκατασκευής, των μεταλλικών-συμμίκτων κατασκευών, των επισκευών-ενισχύσεων, των ανακαινίσεων-αναπαλαιώσεων, τόσο σε επίπεδο μελετών όσο και κατασκευής, καθώς και στην μεταπώληση προϊόντων ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως μέσα από ένα τέτοιο απόσταγμα ιδεών, μέσω μιας ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών τέτοιου είδους ευελπιστούμε να ξεχωρίσουμε προτείνοντας την βέλτιστη κάθε φορά λύση στον πελάτη.

Με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον που τον περικλείει,
4 Engineering Elements

Η Εταιρεία

Κοσμόπουλος Παρασκευάς, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε, M.Sc
Κουτσανδριάς Φώτιος, Μηχανολόγος Μηχανικός, M.Sc
Κοντογιάννης Βασίλειος, Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc

Νομικός Σύμβουλος
Κολαντζιανός Γεώργιος